STOPPEN MET ROKEN

"Chagrijnig. Ik kom kilo's aan! Lastig. Moeilijk. Niet vol te houden. Eén sigaretje en dan stop ik". Zomaar wat woorden en zinnetjes wat iedere roker zal herkennen en die hem/haar mogelijk weerhoudt om daadwerkelijk te stoppen.
Stoppen met roken doe je vooral voor jezelf. Dat je omgeving ook baat heeft bij het stoppen met roken, is natuurlijk mooi meegenomen.

Ik maak gebruik van een soft laser, ook wel bekend als een Low Light laser. Ik behandel acupunctuurpunten die specifiek bedoeld zijn om gevoelens van depressiviteit, agressiviteit en nervositeit te temperen met negatieve elektriciteit. De behoefte aan nicotine neem ik weg met gebruik van de laser. Mijn uitleg en je eigen motivatie doen de rest.

Veel mensen zijn u voorgegaan. De behandeling is prettig, geeft inzicht en duurt ongeveer een uur. Mocht het roken toch nog te veel "blijven hangen" en heeft u het idee dat u nog een behandeling nodig hebt, dan kunt u binnen drie maanden altijd gebruik maken van een gratis nabehandeling.

Bent u aanvullend verzekerd? Grote kans dat u de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt. Klik hier voor de lijst van de zorgverzekeraars.


Wilt u een afspraak maken? Bel gerust