OVER MIJ

In 2008 ben ik, Tally van der Staaij, gestart met Body-Harmony en gaf behandelingen om te stoppen met roken. .

In 2009 kwam ik in aanraking met Shiatsu therapie. Nadat ik zelf een paar behandelingen had gehad, wist ik dat ik dit zelf ook wilde leren. En dus begon ik in september 2009 aan een vijfjarige opleiding tot Natuurgeneeskundig Shiatsu therapeut. Na het afstuderen in 2014 was ik helemaal om en wilde ik mij verder ontwikkelen in de Chinese geneeskunde. En zo studeerde ik verder: in 2014 begon ik aan de opleiding acupunctuur aan de TCMA in Utrecht en studeerde ik af in 2017. Ook de opleiding medische basiskennis heb ik met goed gevolg afgesloten in 2015.

Na het behalen van deze twee Hbo-diploma's heb ik mijn kennis aangevuld met diverse bij- en nascholingen. Met name op het gebied van pijnbestrijding heb ik diverse opleidingen gevolgd bij de Qing Bai in Amsterdam.

In november 2020 hebben mijn man, hond en ik ons gevestigd in het mooie Heerde.
Ik richt mij voornamelijk op pijnbestrijding middels acupunctuur, Shiatsu massages en het stoppen met roken met soft laser therapie. Ik werk op afspraak zodat er (nagenoeg) geen wachttijden zijn.

Heeft u vragen omtrent mijn behandelingen, bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen, neem dan contact op. Ik reageer binnen 24 uur op uw mail of telefoon.


Wilt u een afspraak maken? Bel gerust